Общи условия и услуги

 ПОСРЕЩАНЕ В ЛЕТИЩЕТО  

Ние ще следим за полета Ви в интернет, и ще Ви чакаме в зала пристигащи с табелка на която са написани Вашето име и фамилия! Без допълнително заплащане при закъснение на полета!

 ОТ АДРЕС ДО АДРЕС  

При поръчка на такси от адрес - 45 минути преди пристигането му, ще Ви изпратим СМС с информация за марката, модела и регистрационният номер на автомобила.

 ЦЕНИ  

Всички посочени в таблиците цени са крайни и се отнасят за автомобил а не на човек! Без допълнително заплащане при поръчка на детски столчета, закъснение на полета, летищни такси и всякакви други скрити комисионни!

 ЗАПЛАЩАНЕ  

След пристигане до крайната цел на пътуването, курсът се заплаща в брой на водача на таксиметровият автомобил в удобна за Вас валута: Български лев, Евро или Американски долар.

 ДЕТСКИ АВТОСТОЛЧЕТА  

По предварителна поръчка - до 2 бр. се предоставят безплатно! За всяко допълнително + 6 лева.

 ПОСЕЩЕНИЕ В МАГАЗИН  

При предварителна поръчка! Изчакване до 20 минути - безплатно, след това допълнително се заплаща: + 4 лв./ 10 мин. за автомобил комби, + 6 лв./ 10 мин. за миниван, + 8 лв./ 10 мин. за микробус.

 АВТОПАРК  

Всички автомобили са среден клас, добре поддържани, с климатик. Примерно: комби до 4 човека (Skoda Fabia, Ford Focus, Opel Astra, Dacia Logan и др.), миниван до 5 човека (Renault Espace, Ford Galaxy, Wv Sharan и др.), микробус до 8 човека (Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Vito и др.).

Яндекс.Метрика Поисковый анализ сайта